Thursday,
Paid out: RM 2,050 Member online: 1 Visitor online: 6

Text ads

www.iklanlink.my/?ref=shami
Sertai kami sekarang dan jana
pendapatan lumayan!
chikko2010@gmail.com
Jenis kain cotton dan tidak panas
Pelbagai warna dan corak
chikko2010@gmail.com
Sesuai untuk semua peringkat umur
Harga yang berpatutan
mohdfirdauswanted@gmail.com
Condition semua ok
Harga RM5K, boleh ambil sambung baya

Banner ads

Halia untuk dijual
Saya memperkembangkan penjualan halia secara direct di kawasan Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau dan Kudat. Harga seperti berikut: Gred Super : RM10.50 sekilo Gred A : RM9.00 sekilo Gred A : RM8.50 sekilo Gred B : RM7.00 sekilo
Kuih sepit
Harga minyak naik. Harga kuih sepit turun. Stok raya puasa punya sbb tu murah. Promosi area Shah alam subang pj je. 2 tong RM 50. Kalau kat area kl beli 4 tong aku kasi laa. Selamat hari raya Aidiladha.
Panasonic Lumix DMC-S1 Digital Camera
Panasonic Lumix DMC-S1 Digital camera. Comes in a box full set. In a good condition Specifications: Camera effective pixels :- 12.1 Megapixels Optical zoom: 4X Optical zoom with 28mm wide angle. 720p HD Movie Recording Focusing Area: Normal / Intelligent AUTO / Motion Picture :- Wide 5 cm - infinity / Tele 100cm - infinity Focus Range Display:- Yes Shutter Speed:- approx. 8 - 1/...
Guess Collection Gc watch for women
Jam Gc untuk dilepaskan dengan harga murah-murah sebab nak pakai duit dengan kadar segera..condition mmg tip top.. tengok jam dulu baru agkat tgk puas hati ke tak.. first come first serve.. COD area dataran merdeka.. nk suruh pos pun boleh..sebarang pertanyaan sms 0145225109
Kolam ikan Water feature lanskap
Hi IklanLink and selamat sejahtera, Lamankarya syarikat Bumiputera menawarkan khidmat merekabentuk dan membina kolam ikan hiasan atau water feature untuk laman lanskap anda. Kami juga boleh membina kolam ikan hiasan dan water feature di kilang industri plan, pejabat komersial serta rumah anda. Jaminan clear water, menggunakan water pump yang berkualiti, water circulation system yang baik dan...
Mesin heat press
MESIN CETAK BAJU 2ND UNTUK DIJUAL
Set Kesihatan Optimum Shaklee
1. VitaLea Multivitamin 120 biji 2. B-Complex 120 biji 3. Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji Manfaat set ini : -Membantu kuatkan sistem pertahanan badan melawan penyakit dengan mencukupkan keperluan badan. -Tubuh rasa lebih ringan dan cergas. -Organ tubuh seperti kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang lebih sihat akan dihasilkan.
Niaga Baju kain
Salam 1 Malaysia Stock baju pelbagai corak dan warna mahu dlepaskan. ada lebih 1000 baju pelbgai bentuk, corak dan jenama. t-shirt, jersi dan juga kemeja. mahu dilepaskan secara borong semua. kain yg berkualiti gred A++ kompom x menyesal... beli dan jual sahaja.. nilai brg rm60k sbb jual.. owner nk g oversea.. harga bukak.. rm15k nego sampai out of service.. sampai jadi.. sms...
1989 BMW 520i (M)
Salam warga iklanlink.. harga boleh runding lagi.
1991 BMW E30 318i (M)
1991 BMW E30 318i (M) 1.8 M-Sport M3 Superb Condition92 *BMW 318i E30 1800CC MANUAL FOR SALES* *POWERFUL ENGINE 1800CC DOHC M42 16 VALVES ENGINE* *M-SPORT, BMW M3 SEATS, BMW M3 SPOILER, RARE COLLECTION* *OWNER TAKE GOOD CARE THE CAR AS A COLLECTION ITEMS* *YEAR MANUFACTURE 1991.YEAR REGISTER 1992* *HIGH TRADE-IN! *SELLING CHEAP!CHEAP! *WELL CARE 1 OWNER *100% ACCIDENT FREE *NE...
Tiraena Slimming Patch
Adakah anda mempunyai keinginan spt berikut : - Inginkan badan yang cantik % ramping spt model - Ingin makan apa sahaja tanpa menaikkn berat badan - Inginkan kulit cantik berseri - Ingin berpasangan tetapi tiada keyakinan - Ingin KURUS tetapi tiada masa - Ingin mencari pasangan ideal - Ingin rumah tangga yang sejahtera Gunalah Pelekat Kurus TIRAENA (TIRAENA Slimming Patch) utk penyele...
AUTHENTIC CHANEL QUILTED BAG LAMBSKIN 9.25
Authentic Chanel quilted LAMBSKIN leather bag Black size: 9.25 inches Classic CC logo on flap and gold chain w leather Vintage classic Great condition, super supple lambskin 0127739101 *** Brand: Chanel *** Other Terms & Conditions: Guaranteed authentic Chanel *** Payment option: - Cash On Delivery
1995 BMW 328i (A)
Sebuah kenderaan BMW 3 siri ingin saya lepaskan dlm keadaan baik. Sport rim dan body part AC SCHNITZER enjin standard owner lama guna sebagai kereta kedua. Aircond sejuk dan seat kulit masih baik. Beli bole terus jalan jauh. Berminat boleh dtg tengok. Pembelian tunai harga bole runding lagi.
Lembu Untuk Dijual!
Kami masih membuka tempahan Lembu untuk Hari Raya Korban 2014, Kami membekalkan lembu ke seluruh Malaysia. Kepada sesiapa yang berminat, anda boleh menghubungi 0174816236
M45 Korean Style Rock Style Cotton Jacket
-For Order SMS 016-8577601 ONLY Call Will Be Ignore -Man Coat Code M45 -Got M,L,XL -SMS Me Your Weight And Height I Recoment Size For You -Price Including Postage To Anywhere On Malaysia -All Imported From Taiwan,Design By Korean Style -Material Quality Perfect -My Location Sarawak-Kuching -cAN Check My Pro Niaga Got Other Man Coat And Vest -Our Retail At Kuching Sarawak One Jaya Sho...
1989 Ford Telstar (M)
yellow legendary telstar for urgent sale, equipped with ori engine 1800cc carburetor with manual transmission, tough body, running condition car. price nego for serius buyer.
Cetak Baju Custom
Nak cetak baju design sendiri...?? Kualiti Tip Top.. Harga murah-murah.. Jom tempah
HP 2510p Notebook PC
Intel Core 2 Duo Processor U7500 (1.06 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB) HP 2-GB (DDR2 667 MHz) SODIMM 120 GB SATA Hard Drive DVD+/-RW SuperMulti DL Drive 12.1-inch diagonal Illumi-Lite WXGA anti-glare (1280 × 800 resolution) VGA port supports resolutions up to 2048 x 1536 at 75 Hz High Definition Audio support w/24-bit DAC WIFI 802.11a/b/g Still in perfect condition. Laptop come wit...
Portable aircond
Portable aircond brand MEC 1.0hp complete with remote
Brand NEW Mini Pop Corn Maker
Brand NEW Mini Pop Corn Maker at RM160 including postage. RM150 COD at Bdr Botanik Klang. READY STOCK NOW!! If interested contact 0122568430 for more details. TQ :-D
Kaspesky Internet Security 2015
Kaspesky Internet Security 2015 All in one valid 12 month 3 user only rm90 for more details please sms or whatapps 0199610266 www.kaspersky.com
Toaster
Toaster untuk dijual. Harga termasuk kos penghantaran
Korean stone Bowl
100% solid stone. fave few number Very solid Very good condition reason : move to S'pore Interested pls cal or sms 016-8140849 Thanks
Nice Ladies Handbag - B1025
- Product Code: B1073 - Brand Name: DOROTHY PERKINS - Quality PU Leather - Colour: Khaki - Size: 31cm*24cm*3cm - Offer price: rm129 - Shipping fee: rm8 (WM), rm12 (EM). ** SEPT SPECIAL OFFER rm89, While Stock Last! - Serious buyers pls sms/call 012-2630 666 *** Other Terms & Conditions: 100% new brand and with the tag. While Stock Last *** Payment option: - Online Payment/...
1990 Nissan Sentra (M)
sEntra untuk dijual kondisi 8/10 mai tgk dulu.harga boleh bincang...
2002 Volvo V40 2.0T(A)
## Welcome View/Test The Car ### ### WE ARE PLATINUM DEALER### ### FULLOAN SENANG SALES OFFER## *IMPORTANT~~~ ~WE PROMISE&PROVIDE GOOD&QUALITY SERVICES TO YOU. * PROMOTION WHAT WE HAVE,TINT,SERVICE.FULL TANK * DELIVER AS FAST AS POSSIBLE~ * WE ARE THE PLATINUM DEALER * * PUBLIC BANK * AMBANK * CIMB * HONG LEONG * * VOLVO V40 2.0 TURBO ( AUTO ) * NEW BLUE PAINT BODY * LEATHER S...
Set Kesihatan Optimum Shaklee
1. VitaLea Multivitamin 120 biji 2. B-Complex 120 biji 3. Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji Manfaat set ini : -Membantu kuatkan sistem pertahanan badan melawan penyakit dengan mencukupkan keperluan badan. -Tubuh rasa lebih ringan dan cergas. -Organ tubuh seperti kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang lebih sihat akan dihasilkan.
1996 Bmw e36 (a)
- CAREFUL OWNER (MALAY OWNER) - WELL MAINTAIN - JUST OVERHAUL - POWERFUL - NO NEED REPAIR, JUST DRIVE - NICE SPORT RIM (17'' NEW TYRE) - PAINT GOOD - NICE COLOUR (BLUE BLACK) - LEATHER SEAT - 100% GOOD CONDITION - CD PLAYER - INTERIOR NICE THAN OTHERS - INTERIOR LIKE NEW - VIEW TO BELIEVE - PRICE CAN NEGOTIATE ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ - KERETA DI...
Print Baju Custom
Nak print baju Band sendiri tak..? Harga sehelai RM35 full color in A4 size.. depan & belakang.. Kalau nak tempah banyak harga boleh kawtimm punyaa.. Berminat call 011-24374357
Kebaya Indonesia
-Belum pernah pakai

Latest News

24/09/2014 09:08
PROMOSI PENDAFTARAN HANYA RM10!
Sahabat.. kami sedang menjalankan promosi pendaftaran dengan kos paling minima RM10 untuk 10 kredit iklan untuk membership selama 1 bulan! Jangan tunggu lagi kerana selepas habis tempoh promosi, harga akan kembali ke harga asal RM100 untuk 100 kre... 

Testimonial

Fatin Noraini :
The Best Ads Programs!
" Thanks for the commision paid! Be succesful iklanlink.my Fatin Noraini Email : Secret hihihihi Phone : Secret hihihihi Website : http://www.iklanlink.my/?ref=fatin "

Last Members

Total Members: 124